Kaldte Wenger for fiasko-specialist: Nu hylder Mourinho ham
Foto: Getty Images
Premier League

Kaldte Wenger for fiasko-specialist: Nu hylder Mourinho ham

Mourinho fortæller nu, at han altid har haft stor respekt for Wenger i Arsenal, som han tidligere har været meget hård ved i pressen.

Fredag kom det frem, at Arsenals mangeårige manager Arsene Wenger trækker sig fra positionen i klubben til sommer. Det har affødt en lang række flotte ord fra kollegaer i det meste af fodboldverdenen.

En af dem er Manchester Uniteds manager José Mourinho, som ellers tidligere har udtalt, at Wenger var en specialist i fiaskoer og en voyeur. I et interview med Sky Sports har Mourinho nu i forbindelse med rosen forklaret, hvordan han har det med de ord i dag.

- Det handler slet ikke om at fortryde det. Dit spørgsmål er typisk for en, som ikke er på denne side. Du er ikke manager og heller ikke spiller, selvfølgelig. Du ved ikke, hvor meget vi respekterer hinanden - også selvom det ikke altid ser sådan ud, siger Mourinho.

I de seneste år har Arsene Wenger haft svært ved at følge op på tidligere tiders storhed i Arsenal, men her mener Mourinho, at man er nødt til at få støvet hukommelsen af.

- Jeg siger altid, at for nogle er hukommelsen meget kort. For os rigtige fodboldfolk - os indenfor kridtstregerne og managerne - vi har ikke en lille hukommelse. Jeg ved, hvad det betyder at vinde tre Premier League-titler og syv FA Cups. Det er dog ikke alt. Han gav en masse til Japan og Frankrig, ligesom han blev ved med at gøre ved Arsenal. Selv i de tider, hvor man ikke vandt mesterskaber, siger Mourinho.

Wenger har stået i spidsen for Arsenal i godt 21 år, og det er endnu ikke kommet frem, hvem der skal tage over efter ham.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.