Video : Tipsbladet
Superliga

Thomasberg ser frem til SønderjyskE efter sejr over AGF

Hobro-træner Thomas Thomasberg ser frem til kampene mod SønderjyskE efter sejren over AGF.

Pål Alexander Kirkevold sikrede mandag aften Hobro alle tre point på Ceres Park, da nordjyderne besejrede AGF med 1-0.

Cheftræner Thomas Thomasberg glæder sig over sejren, der kommer efter en periode med flere kampe for Hobro:

- Vi spiller en klog kamp. Det er vores femte kamp på 15 dage, og der har været en del kampe inklusiv 120 minutter i pokalen, så det var en stærk indsats, der også blev krydret med noget fin fodbold. 

- Vi skulle have haft et mål lidt tidligere i kampen, men det lod vente på sig, og det er egentlig først i de sidste ti minutter, at vi føler os presset tilbage og en lille smule truet, fortalte Hobro-træneren umiddelbart efter kampen til TV3 Sport.

Sejren betyder samtidig, at Hobro ser ud til at snuppe førstepladsen i pulje 1 og dermed skal møde SønderjyskE fra pulje 2 over to kampe. 

Kampene bliver en kende specielle efter den store diskussion om, hvorvidt SønderjyskE bevidst tabte for at ende i den mest fordelagtige gruppe, og det ser Thomasberg frem til:

- Vi startede godt i den her pulje, og det har vi holdt ved. Også ser vi frem til kampene mod SønderjyskE, det er der jo lidt ekstra lir i. 

- Med alt det med SønderjyskE, den sag og os kan det kun være kampe, der giver lidt ekstra interesse. Det er kampe, som skal spilles ligesom alle andre, men det kommer nok til at give det ekstra både på og uden for banen, sagde Thomasberg afslutningsvist.

Først skal Hobro dog møde FC Helsingør i den sidste puljekamp på næste mandag.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.