Video : Tipsbladet
Landshold

Dolberg håber på VM: Det var det, der var i mit hoved hver dag

Den danske angriber Kasper Dolberg fortæller, at hans mål under skadesperioden i foråret var VM, der nu er tæt på. Men om han skal med, ved han ikke.

I sidste sæson var den danske angriber Kasper Dolberg flyvende for Ajax. Den 20-årige midtjyde fra Voel ved Silkeborg scorede 23 gange for Ajax, heraf seks i Europa League, som han var med til at spille i finalen.

Denne sæson er dog ikke gået efter Dolberg og Ajax' plan. Klubben har for andet år i træk ikke vundet nu og er blot endt som nummer to i ligaen, og for Kasper Dolberg har det været en sæson med op- og nedture, flest nedture, blandt andet fordi danskeren har siddet ude det meste af foråret med en skade i foden.

Søndag var han så for første gang i 2018 tilbage i startopstillingen for Ajax, og han blev matchvinder, da Ajax besejrede Excelsior 2-1 på udebane. Dolberg scorede på straffespark

Inden kampen talte han med TV2 Sport, hvor han blandt andet talte om skadesperioden, og hvad der motiverede ham i forhold til at komme tilbage.

- VM var på en eller anden måde det, der var målet under min skadesperiode. Det var det, der var i mit hoved hver dag, at jeg skulle blive klar og fit til det, sagde han til TV2 Sport.

Efter kampen mod Excelsior talte den 20-årige angriber, der har scoret ni gange i sæsonen, med hollandske medier. Her fortalte han om VM-situationen.

- Jeg er ikke 100 procent overbevist om, at jeg skal til VM. Der er stadig en chance for, at jeg ikke kommer med, ligesom der er en chance for, at jeg kommer med. Jeg ved ikke, hvad der kommer til at ske, sagde Kasper Dolberg.

Umiddelbart virker det til, at den unge angriber, der har scoret en enkelt gang i fire landskampe, får svært ved at komme med. Mange ser ham som en outsider til at komme med, selv om de andre danske angriber heller ikke just har væltet sig i mål, mens Kasper Dolberg har været skadet.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.