Simon Kjær gjorde comeback og scorede i danskeropgør

Det spanske lokalopgør mellem Betis og Sevilla endte med en pointdeling, og dermed kan Sevilla ikke længere indhente rivalerne.

Det er et af de mest ophedede rivalopgør i spansk fodbold, og lørdag aften var der ekstra meget på spil, da Betis og Sevilla mødtes på Estadio Benito Villamarín.

De to klubber kæmper begge for at sikre sig direkte adgang til Europa League i næste sæson, og her havde Sevilla brug for en sejr for at holde liv i håbet om en plads i top seks, hvor Betis befandt sig.

Det startede dog bedst for Betis, som igen havde Riza Durmisi med fra start. Efter fem minutter headede Marc Bartra et perfekt sparket frispark fra Joaquin ind i netmaskerne bag David Soria i Sevilla-målet.

Føringen holdt frem til 57. minut, hvor indskiftede Wissam Ben Yedder noget heldigt fik sidste fod på bolden efter et klumpspil tæt foran Betis’ mål.

Den danske landsholdsanfører, Simon Kjær, var tilbage i startopstillingen hos Sevilla efter en skadespause, og han så kortvarigt ud til at blive matchvinder, da han scorede efter et hjørnespark med 11 minutter tilbage af kampen.

Blot to minutter senere fik Loren dog gjort det til 2-2, og det resultat holdt kampen ud.

Betis er nu nummer seks i La Liga med 60 point, mens Sevilla fortsat ligger nummer syv med 55 point. Der resterer én kamp i sæsonen, og dermed kan Sevilla ikke længere indhente Betis. Samtidig er Sevilla sikre på syvendepladsen, da de er bedre indbyrdes end Getafe, der er tre point efter.