Video : Tipsbladet
Superliga

Lønstrup: Det er fuldstændig horribelt

Christian Lønstrup var forståeligt nok skuffet, efter FC Helsingør smed en sejren over Silkeborg i slutminutterne

Det er ikke sjovt at holde med FC Helsingør for tiden. Endnu engang så det godt ud for nordsjællænderne, der var foran 1-0 i størstedelen af kampen. Men dybt, dybt inde i dommerens tillægstid dukkede Silkeborgs Gustaf Nilsson op og bragte balance i regnskabet. 

1-1, og dermed et helt andet udgangspunkt for FC Helsingør, når de to hold på mandag skal spille returopgør i Silkeborg. Noget, som FC Helsingørs træner Christian Lønstrup selvsagt var meget skuffet over. Til TV3 Sport forklarede han efter kampen, hvad det var han syntes der gik galt i en kamp, hvor man endnu engang ikke ikke kunne holde et ellers godt resultat.

- Jeg har jo oplevet det over et par omgange nu. Vi kan ikke score på vores chancer, og så scorer de ti sekunder før tid ved horribelt backspil, hvor vi afvikler dårligt, hvor de slår et langt sideskift.

At smide en sejr i tillægstiden er aldrig sjovt, men alligevel var aftenens uafgorte resultatet en ekstra svær kamel at sluge for Christian Lønstrup. Skuffelserne begynder nemlig så småt at hobe sig op. 

- Den er svær. Jeg har prøvet ret mange ting i min korte trænerkarriere, men at stå her igen og et eller andet sted at skulle rose mine spillere, og så laver vi som vi gør igen... Det er fuldstændig horribelt, at vi indkasserer et mål til sidst. Men sådan er det. Det er hårde tider i øjeblikket for mig.

Nu er det alt eller intet, når de to hold mødes på JYSK Park i Silkeborg på mandag. Her er FC Helsingør tvunget til at score, hvis det ikke skal være dem, der ender som den samlede taber af de to kampe. Det vil nemlig betyde direkte nedrykning til den næstbedste række, mens vinderen skal ud i yderligere to playoff-kampe mod et hold fra NordicBet Ligaen om en plads i Alka Superligaen.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.