Video : Tipsbladet
Superliga

SønderjyskE-træner vil gøre returkamp mod AGF hot

I morgen skal SønderjyskE til Århus, og her gælder det om at holde sig inde i dobbeltopgøret mod AGF.

Lørdag byder kun på én Superliga-kamp, men den er der til gengæld også en hel del på spil i. SønderjyskE aflægger visit i Århus til den første af to dueller om at gå videre i Europa League-bestræbelserne.

Netop det forhold, at vinderen skal findes over to kampe, er vigtigt for den sønderjyske tilgang til det første opgør. For det gælder om ikke at smide det hele væk på udebane, men derimod sikre, at der er noget på spil, når det hele skal afgøres hjemme i Haderslev på tirsdag.

- Det vigtigste i den første kamp i Aarhus på lørdag er at sikre, at kamp to stadig er hot. At vi har et godt udgangspunkt til returkampen. Rent kampmæssigt tror jeg igen, at det bliver en lige og tæt kamp, siger cheftræner Claus Nørgaard til JydskeVestkysten.

- AGF kan lidt af de samme ting, og der er lidt de samme muligheder for os, som der var mod Hobro. Det er et formstærkt hold, som har præsteret godt i foråret, og det glæder vi os til at prøve kræfter med.

Claus Nørgaard er dog nødt til at forholde sig til, at et par af hans spillere sidder ude i den første playoffkamp. Marc Pedersen og Marcel Rømer har begge karantæne, og Niki Zimling træner ikke 100 procent med endnu, så ham betegner lokalavisen som tvivlsom.

Den samlede vinder kan se frem til at møde nummer fire fra mesterskabsspillet, enten FC Nordsjælland eller FC København. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.