Video : Tipsbladet
Superliga

Superliga-nedrykning vil gøre ondt på Silkeborg

Silkeborg kan i aften være rykket ned fra Superligaen, og det vil komme til at gøre ondt på klubben.

I dag afgøres skæbnen for Silkeborg. Den jyske Superliga-klub risikerer at rykke ned for femte gang i historien, og det vil i givet fald være en tangering af Vejles rekord.

Hvis Silkeborg efter sommerferien er at finde i den næstbedste række, vil det også sætte sine spor hos midtjyderne. Klubbens administrerende direktør, Kent Madsen, fortæller således til Ekstra Bladet, at der skal sælges spillere og laves besparelser.

- Hvis vi ryger ned i den næstbedste række, vil det koste os omkring 12-15 millioner kroner. Det er mange penge, og det betyder, at vi kommer til at sadle om i Silkeborg. Vi er nødt til at tilpasse forretningen med besparelser og spillersalg, men eftersom vi jo har prøvet at rykke ned nogle gange tidligere, så ved vi, at klubben er gearet til at klare det, siger han.

Den første kamp mellem FC Helsingør og Silkeborg endte 1-1, og dermed er det helt åbent inden dagens returkamp på Jysk Park, hvor nerverne vil sidde helt udenpå spillertøjet hos begge klubbers spillere.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.