Video : Tipsbladet
Superliga

Silkeborg bekræfter: Sælger profilen Gammelby

Jens Martin Gammelby er ved at blive solgt fra Silkeborg IF. Kun et lægetjek og en underskrift mangler.

Silkeborg IF er på vej til at miste profilen Jens Martin Gammelby. Superliga-klubben fortæller i en pressemeddelelse, at den har accepteret et bud på backen, og at et salg kun er en underskrift og et lægetjek fra at blive gennemført.

Det forventes, at det hele falder på plads i løbet af et par dage. Silkeborg oplyser ikke, hvilken klub der er ved at købe Gammelby, eller om det er en dansk en af slagsen.

- Det er en succeshistorie for Jens Martin og for Silkeborg IF. Helt i tråd med vores strategi om at udvikle egne talenter, der skal videre, når de er blevet dygtige nok, har vi sagt ja til det tilbud, vi har fået, siger manager Peter Sørensen.

Selskabet bag Superliga-klubben, Silkeborg IF Invest A/S, opjusterer med det forestående salg forventningerne til årets regnskab. Det lød tidligere på et plus på 8-12 millioner. Nu lyder det på 15-25 millioner kroner.

Der er dog især én faktor, der gør det endelige udfald usikkert: Holdet skal spille to afgørende playoffkampe mod Esbjerg fB om at overleve i Superligaen.

- Såfremt Silkeborg IF mod forventning og forhåbning skal spille i den næstbedste række i næste sæson, forventes årsresultat at havne i den lave ende af spændet, siger administrerende direktør, Kent Madsen.

Jens Martin Gammelby har været Silkeborg-spiller siden U14-tiden og er aktuelt noteret for 142 kampe for klubbens førstehold.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.