Video : Tipsbladet
Superliga

Hjulmand om vanvittig sæson: Jeg vil huske Brøndbys smerte

Når Kasper Hjulmand ser tilbage på en højdramatisk sæson i Superligaen, er det foruden FC Nordsjællands bedrifter Brøndbys smerte, han vil huske.

Der er huller i osten, når det gælder Superligaens struktur, men at den er leveringsdygtig i drama, kan der slet ikke være tvivl om efter denne sæson, som for de fleste mandskabers vedkommende nu er forbi.

FC Midtjylland og Brøndby IF kæmpede en guldduel helt til sidste minut, FC Nordsjælland og FC København afgjorde først bronzen imellem sig i sidste spillerunde, og i den modsatte ende af tabellen rykkede FC Helsingør ud efter en sindsoprivende gyser mod Silkeborg IF. Og så mangler fortsat en række afgørende playoff-kampe at blive afviklet.

FC Nordsjælland-træner Kasper Hjulmand tøver da heller ikke med at kalde sæsonen for ekstremt turbulent.

- Jeg vil selvfølgelig først og fremmest huske vores egne ting, men i hvert fald også det her med Brøndbys smerte. Jeg har også selv været i Mainz, hvor historien var, at de missede oprykning med et point og året efter med et mål. Det her er sådan en lidelseshistorie, de vil huske i Brøndby. Det er et stort drama, at Brøndby har været så gode og ikke bliver mestre, siger Kasper Hjulmand til tipsbladet.dk.

Mesterskabet gik som bekendt til FC Midtjylland, og Kasper Hjulmand løfter på hatten for ulvene, der sikrede guldmedaljerne efter en forrygende slutspurt med sejre over Brøndby og FC København på udebane.

- Jeg synes, at både FC Midtjylland og Brøndby har fået afsindig mange point, og jeg vil sige, at begge har fortjent mesterskabet. Jeg sender lykønskninger til Midtjylland og til min kollega Jess Thorup. Jeg vil sige det samme om Brøndby. Jeg lider lidt med dem, for jeg synes, at Zorniger har gjort et fantastisk stykke arbejde. De har virkelig spillet godt og skabt eufori, og vigtigst af alt har de igen fået skabt en sammenhæng i klubben og med fansene, lyder det fra FC Nordsjælland-træneren.

Farum-klubben sikrede sig bronzemedaljer og en plads i Europa League til næste sæson efter 0-0 hjemme mod FC København i sidste runde. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.