Video : Tipsbladet
VM

Tyskerne har stadig ingen anelse om hvornår Boateng bliver klar

Jerome Boateng har ikke spillet siden april, og det vides endnu ikke, hvornår han kan spille igen.

Tyskland har to store spørgsmål til defensiven frem mod sommerens VM. Den ene er Manuel Neuer, der kæmper for at blive klar, og den anden er Jerome Boateng, som arbejder på det samme.

Mens det er mere usikkert med Neuer, så regner man med, at Boateng bliver klar til slutrunden. Den stærke midterforsvarer har dog ikke spillet eller deltaget i en fuld træning med holdet siden han blev skadet med Bayern München i semfinalen i Champions League mod Real Madrid.

Der er heller ikke nogen udsigt for, hvordan han kan være med på træningsbanen igen, hvor han ikke bare træner for sig selv. Det fortæller tyskernes assistenttræner Marcus Sorg ifølge fodboldsitet Goal.

- Jerome har trænet individuelt i denne uge, men jeg kan ikke sige, hvornår han er klar og kan træne sammen med holdet igen. Det vigtigste bliver dog, at han er helt klar til starten af VM, siger Sorg.

Han peger desuden på, at det hjælper meget på holdets humør, at de kan se, at alle mand samlet og klar.

- I de første dage af træningslejren handlede det om, at vi skulle have alle spillere til at ramme samme niveau efter forskellige afslutninger på deres ligaer. De kommende dage kommer til at handle om at fastholde det niveau og implementere nogle taktiske elementer, fortæller han.

Tyskland skal møde Sverige, Mexico og Sydkorea i gruppespillet.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.