Hamburger SV sælger tysk kantspiller efter nedrykning
Foto: Getty Images
Bundesliga

Hamburger SV sælger tysk kantspiller efter nedrykning

Efter blot én sæson i Hamburger SV forlader André Hahn Bundesliga-nedrykkerne. Han har i stedet lavet en treårig aftale med Augsburg.

Der var store forventninger til André Hahn, som Hamburger SV sidste sommer betalte 44,7 millioner kroner for at hente i Gladbach, men tyskeren har ingenlunde indfriet dem, og nu har han forladt klubben igen.

Sæsonen i Hamburger SV bød blot på 23 kampe for André Hahn, der sågar var helt ude af truppen i sæsonens sidste seks kampe. Kantspilleren får dog nu en chance for at få karrieren tilbage på rette køl.

Hamburger SV har accepteret et bud på 22,3 millioner kroner fra Augsburg, som onsdag kunne præsentere den 27-årige tysker, der er noteret for én landskamp.

- Jeg er meget glad for at være tilbage i Augsburg, fordi jeg føler mig virkelig hjemme her, og jeg har meget at takke denne klub, sagde han efter offentliggørelsen af den nye kontrakt.

Hos Augsburg, der modsat Hamburger SV er at finde i Bundesligaen igen til næste sæson, har André Hahn fået en treårig kontrakt.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.