FC Roskilde henter amerikansk forsvarsspiller
Foto: FC Roskilde
1. division

FC Roskilde henter amerikansk forsvarsspiller

FC Roskilde opruster sig og henter den amerikanske forsvarsspiller Kyle McLagan.

FC Roskilde fortsætter med at opruste sig inden den kommende sæson.

Mandag hentede de Nicolai Vallys i Skovshoved IF i 2. division, og nu er sæsonens anden forstærkning ligeledes på plads. FC Roskilde har således præsenteret den amerikanske forsvarsspiller Kyle McLagan, som skriver under på en aftale, der løber i halvandet år.

Det var sportschef Anders Theil, der opdagede McLagan under en tur til USA, hvorefter McLagan kom til prøvetræning i Roskilde. Og her imponerede forsvarsspilleren blandt andet med sin alsidighed.

- Kyle gjorde det rigtig godt, da han var her, og er samtidig meget professionel i sin tilgang til fodbolden - både på og uden for banen. Han dækker midterforsvaret og kan også spille begge backs, da han sparker rigtig godt med begge ben. Han er aggressiv og stærk i dueller og hovedspil. Han har også god fart, så han besidder mange af de færdigheder, der skal til, for og kunne nå langt. Fortæller Theil til klubbens hjmmeside.

Heller ikke FC Roskildes cheftræner, Rasmus Monnerup, er i tvivl om, at McLagan kan blive en profil for 1. divisions-klubben.

- Kyle har nogle åbenlyse fysiske egenskaber, som gør ham utrolig interessant. Han er meget eksplosiv, fysisk stærk og dygtig en-mod-en defensivt. Offensivt har han nogle fantastiske diagonaler, hvilket vil give os et ekstra element i spillet. I den periode, han prøvetrænede her, viste han desuden en enorm professionalisme og et stort vindergen. Han bliver spændende at følge, når han har tilpasset sig Danmark og vores spillestil. Jeg glæder mig til at se Kyle udfolde sig i Danmark, og er sikker på at han vil udvikle sig til en profil for os, fortæller han.

McLagan har spillet for Fuman University i hjemlandet.