Video : Tipsbladet
Superliga

Randers forlænger med forsvarsspiller

Randers har forlænget samarbejdet med Erik Marxen, der stod til at have kontraktudløb ved udgangen af juni.

Fremtiden er kommet på plads for Erik Marxen, der tager en ny tørn i Randers.

Den 27-årige forsvarsspiller har forlænget sin kontrakt med Superliga-klubben frem til den 31. december 2020, og det er med stor glæde, at han fortsætter hos kronjyderne.

- Jeg har været virkelig glad for den tid, jeg har haft indtil nu i Randers FC, hvor jeg virkelig er vokset både som fodboldspiller og menneske. Sidste sæson var en rutsjebanetur, hvor følelserne sad uden på tøjet, men det var også en sæson, hvor jeg fik enormt meget ansvar. Derfor er jeg også glad for, at vi er blevet enige om en forlængelse, og jeg glæder mig til fortsat at være en stor del af projektet, fortæller Marxen til Randers’ hjemmeside.

Søren Pedersen er også glad for, at det er lykkedes at nå til enighed med Erik Marxen, som klubben både kan sætte til at spille på venstre back og i midterforsvaret.

- På trods af en vanskelig sidste sæson, så er der nu virkelig stor tro på tingene, og det synes jeg også, at forlængelserne, vi har lavet, er et symbol på. Spillerne tror på projektet, og Erik Marxen bliver en vigtig spiller i den kommende sæson. Han har bevist, at han udover at være en dygtig venstre back også mestrer at spille i midterforsvaret, så med ham er vi rigtig godt stillet i defensiven, siger sportschefen.

Erik Marxen kom til Randers i 2015 fra SønderjyskE, og han har spillet 94 kampe i Randers-trøjen.