Video : Tipsbladet
Superliga

Hjulmand: Skal hurtigst muligt i kamp-mode

FC Nordsjælland kan snart se frem til masser af fodbold.

Bronzevinderne fra FC Nordsjælland har taget hul på opvarmningen til den kommende sæson, der potentielt byder på en hård start med mange kampe.

Der er testkampe, der er Superliga-starten om tre ugers tid, og så er der et europæisk eventyr, hvor FC Nordsjælland tager hul på Europa League-kvalifikationen den 12. juli mod Cliftonville, og der er returopgør en uge senere.

Skulle klubben gå videre efter de to opgør mod det nordirske mandskab, venter der formentlig et opgør mod svenske AIK. De to opgør spilles den 26. juli og den 2. august. Og sådan fortsætter kvalifikationen. Så der venter potentielt masser af kampe tidligt i sæsonen for FC Nordsjælland.

- Vi skal hurtigst muligt i kamp-mode og finde tilbage til noget, der virker og bygge videre. For der er kampe lige om lidt, og der er mange af dem. Alt efter hvor langt vi kommer i Europa, så er der kampe hvert tredje dag. Og der skal vi energimæssigt blive klar til de kampe, siger FC Nordsjællands træner Kasper Hjulmand til Frederiksborfg Amts Avis.

Kasper Hjulmand og FC Nordsjælland har arrangeret fire testkampe, hvoraf den ene blev spillet i lørdags. Her vandt FCN med 4-0 over Nykøbing FC.