FCK-manager: En kamp som forventet
Foto: Getty Images
Europa League

FCK-manager: En kamp som forventet

Ståle Solbakken er tilfreds med den snævre 1-0-sejr på udebane mod Kups.

I dag tog FC København hul på kvalifikationen til Europa League i første runde mod finske Kups, og det blev en forventet sejr til FC København på 1-0 ved mål af Robert Skov.

Og det er en manager i form af Ståle Solbakken, der godkender den præstation, han så fra sine spillere.

- Det blev en kamp som forventet, hvor vi mødte et hold, som er godt organiseret med gode individualister, især oppe foran. Men vi lykkedes med at holde dem nogenlunde i ro, og det var en "tight" kamp, hvor vi dog havde lidt flere chancer end dem. Så jeg er tilfreds med præstationen. Nogle perioder var bedre end andre, men det er vores første kamp, og flere af vores spillere mangler stadig noget fitness, fordi de kom sent ind i pre-season.

- Når vi kommer lidt længere hen og får bygget videre på fysikken, så skal det nok komme, for vi kan godt spile hurtigere og være mere farlige i offensiven, når forståelsen med de nye spillere bliver bedre. Banen i dag skal ikke være nogen undskyldning, selv om Kups selvfølgelig har mere erfaring med den, men jeg synes vi håndterede det udmærket, siger Ståle Solbakken til fck.dk.

I næste uge venter returkampen, og her kommer udebanemålet til at få stor betydning for det endelige udfald.

- Målet i dag var vigtigt, det er det altid på udebane. Jeg synes, vi viser, at vi er det bedste hold, og vi vinder fortjent, og vi er selvfølgelig favoritter nu, men vi forbereder returkampen som altid og tager intet for givet på forhånd, forklarer Solbakken.

På mandag starter FC København Superligaen hjemme mod AC Horsens.