Video : Tipsbladet
Superliga

Avis: FCK kræver godt 120 millioner for Robin Olsen

FC København og AS Roma forhandler angiveligt om Robin Olsen, og løverne vil betales godt for den svenske landsholdsmålmand.

Man siger, at alle veje fører til Rom. Meget tyder på, at Robin Olsens i hvert fald gør.

Alisson Becker er skiftet til Liverpool i en rekordtransfer for en målmand, og dermed er vejen banet for Robin Olsen i den italienske storklub. Romas sportsdirektør Monchi bekræftede torsdag, at FCK-keeperen er et af emnerne som afløser for Alisson, og nu skriver flere medier i Italien, at Robin Olsen er udpeget som storklubbens førstevalg.

Den store avis La Gazzetta dello Sport melder, at FC København kræver mellem 16 og 17 millioner euro - 120 og 127,5 millioner kroner - for den svenske landsholdsmålmand, og at der pt. forhandles mellem de to hovedstadsklubber.

Robin Olsen skal være meget indstillet på at skifte til Roma, og torsdag forlød det, at svenskerens agent, Hasan Cetinkaya, er blevet spottet i Rom. Cetinkaya er også agent for Lazio-spilleren Riza Durmisi, så det kan forklare besøget i støvlelandet, men det kan altså også indikere, at et salg af Robin Olsen er tæt på.

FCK-manager Ståle Solbakken har fastslået, at løverne forventer at sælge Robin Olsen denne sommer.