Rieks fik en afgørende finger med i spillet i Malmö-sejr
Skandinavien

Søren Rieks stod for en lækker assist til 1-0, da Malmö FF vandt med 2-1 lørdag eftermiddag.

De svenske mestre fra Malmö FF har i denne sæson haft svært ved at hænge på i toppen, og derfor var en sejr meget velkommen, da sydsvenskerne vandt med 2-1 på udebane over Örebro.

Det blev en kamp, hvor den danske offensivspiller Søren Rieks kom til at spille en afgørende rolle, da han var med i Malmö FF's første scoring. Her kom danskeren ind fra venstresiden, hvor han lagde en flad aflevering perfekt frem til Carlos Strandberg, der trak udenom målmanden og scorede til 1-0.

Senere i kampen fik Örebro straffespark, men det blev brændt af Igboananike efter en times spil. Dog kunne Rogic få minutter efter gøre det til 1-1, men det varede kun fire minutter, inden Strandberg igen kom på måltavlen og sikrede MFF sejren.

Med i kampen var også den den forhenværende FC Nordsjælland-spiller Anders Christiansen samt den tidligere AaB-spiller Lasse Nielsen, hvoraf sidstnævnte spillede med i de første 75 minutter af kampen, hvorefter han blev skiftet ud, mens 'AC' spillede hele kampen.

Sejren betyder, at Malmö nu er på sjettepladsen i den bedste svenske række, hvor de har otte point op til AIK, der har spillet en kamp færre end Malmö-holdet. Næste opgave for Malmö er en udekamp mod Cluj i Champions League-kvalifikationen, hvorefter de får en kamp mod Norrköping.