• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Luiz vil blive i Chelsea: Jeg er glad her

David Luiz har ingen planer om at forlade Chelsea.

Af Victor Risager

Den forgangne sæson var ikke en mindeværdig en af slagsen for David Luiz. Den brasilianske forsvarsspiller fik kun 17 kampe for Antonio Contes mandskab og lignede længe en færdig mand i klubben.

Det gør han imidlertid ikke længere. Antonio Conte er blevet erstattet af Maurizio Sarri, og under den nye træner har David Luiz været tilbage i startopstillingen til to træningskamp. Og selv om Chelsea bliver sat i forbindelse med adskillige forsvarsspillere, har David Luiz ingen intentioner om at forlade klubben.

Det fortæller han ifølge Sky Sports.

- Jeg kom tilbage til Chelsea for at blive. Da jeg tog min beslutning om at komme tilbage hertil fra Paris, var det for at vinde Premier League og opnå noget med Chelsea igen, så jeg er meget glad her, fortæller forsvarsspilleren, der også glæder sig over den nye træner:

- Jeg elsker Sarri's filosofi. Vi presser højt og spiller med meget boldbesiddelse på en teknisk måde. Han forsøger at hjælpe os hver eneste dag med hurtigt at lære hans filosofi.

David Luiz spillede i Chelsea fra 2011 til 2014, hvor han forlod klubben til fordel for Paris Saint-Germain. Efter to sæsoner i det franske vendte han dog tilbage til Chelsea i 2016.

Superliga

Mere Superliga

Fokus