Video : Tipsbladet
Superliga

Zorniger om Nikolai Laursen: Heldigt at få et dansk talent

Alexander Zorniger er glad for tilgangen af Nikolai Laursen i Brøndby IF.

Efter en årrække i PSV Eindhoven er Nikolai Laursen nu tilbage i Brøndby IF, hvor han nåede at sætte et aftryk inden skiftet til den hollandske storklub. I april 2015 scorede Laursen i sin debut for de blå-gule, da han gjorde det til 4-0 mod FC Vestsjælland efter få minutter på banen. Dengang var angriberen blot 17 år. Nu er han 20 og altså tilbage i Brøndby IF, hvor han blev præsenteret som ny spiller i fredags.

Nikolai Laursen døjede med en del skader i PSV og opnåede aldrig debut for storklubbens førstehold, men han gjorde en fin figur for PSV's andethold og blev for ganske nyligt kåret som det største talent i Hollands næstbedste række. 

Alexander Zorniger hilser Nikolai Laursen velkommen.

- Jeg kendte ham ikke på forhånd, men jeg har set en masse video med ham. Vi er heldige, at vi kan hente et dansk talent, for normalt er de enten ikke gode nok eller for dyre for os. Nu har vi ham på leje i et år. Han er en spiller, der tager de dybe løb. Vi skal have ham op på niveau fysisk nu, og så synes jeg, vi har en angribergruppe, der har forskellige styrker, siger Brøndby-træneren til 3point.dk.

Brøndby IF har sikret sig en købsoption på Nikolai Laursen, der nåede fire kampe for de blå-gules førstehold som teenager.