Okore efter sejren over Vendsyssel: Vi viste mandsmod
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Okore efter sejren over Vendsyssel: Vi viste mandsmod

Jores Okore påpeger, at der var masser af mandsmod og hårdt arbejde bag AaB's 1-0-sejr over Vendsyssel i slaget om Nordjylland mandag aften.

AaB tog sejren med en scoring med 11 minutter tilbage af den ordinære spilletid af Kasper Risgård, da mødte Vendsyssel i kampen om Nordjylland mandag aften. Efter opgøret var det en meget glad Jores Okore, der slog fast, hvor vigtigt det var at hulle rent bur.

Det pegede han på i et interview med TV3 Sport umiddelbart efter kampen.

- Det er altid dejligt at holde nullet. Det er det, vi stræber efter som forsvarsspiller. Det var en ærgerlig første halvleg, vi havde i København, men det fik vi heldigvis rettet op på i dag, så det er fantastisk, siger han og fortsætter: 

- Jeg synes, at vi viser mandsmod, og vi arbejder rigtig hårdt. Det er altid svære kampe, de har lokalopgør. Der er også noget, som vi skal arbejde på, men jeg synes, at vi kæmpede os igennem kampen. Jeg føler også, at vi arbejder hårdest, og derfor får vi det ene mål, lyder det fra Jores Okore. 

Endvidere er det AaB's bedste start på en sæson i 12 år, da det er blevet til ni point i de første fire kampe. Den slags har også en vis betydning for Okore.

- Vi stræber altid efter at få de tre point i de kampe, som vi spiller. Jeg kan ikke huske, hvor mange kampe, vi brugte i sidste sæson på at få ni point. Men at få dem allerede nu er rigtig vigtigt. Det giver tro på, at vi kan holde os i toppen, siger AaB-forsvarsspilleren.

AaB indtager dermed en delt andenplads i Superligaen med ét point op til Brøndby på førstepladsen.