Vejle-anfører: Vi havde fortjent tre point
Foto: Jan Christensen/Getty Images
Superliga

Vejle-anfører: Vi havde fortjent tre point

Jacob Schoop var tilfreds med Vejle Boldklubs præstation i anden halvleg og mener, at de havde fortjent tre point.

Vendsyssel FF og Vejle Boldklub spillede 1-1, da de fredag aften tørnede sammen.

Det var i høj grad et opgør, hvor hvert hold spillede én god halvleg. Således var Vendsyssel FF bedst i første halvleg, mens Vejle Boldklub var det bedste hold i anden halvleg.

Vejlensernes anfører, Jacob Schoop, var derfor også tilfreds med anden halvleg, og han mener, at de havde fortjent alle tre point. Det er dog ikke helt unfair, at den endte uafgjort.

Det fortalte han til TV3 Sport umiddelbart efter kampen.

- Jeg synes, vi spiller en god anden halvleg. Vi får snakket om nogle fine ting i pausen og så var vinden med os, og den viste sig at betyde meget i dag, synes jeg. Så jeg synes, at vi havde fortjent tre point, men det er heller ikke helt unfair, at den bliver uafgjort, lød det fra Schoop, der ærgrede sig over første halvleg:

- Jeg synes, at de starter kampen godt. Jeg synes egentlig, at vi kommer okay med i midten af første halvleg, men så taber vi den lidt igen mod slutningen, hvor vi indkasserer et skidt mål på et skidt tidspunkt inden pausen, og det er ikke godt nok. Det er aldrig sjovt at gå til pause, når man lige har indkasseret et mål.

Jacob Schoop lagde op til Vejle Boldklubs ene mål, da han sendte et indlæg ind i hovedet på Rasmus Lauritsen, der headede bolden i kassen.