OB-bekræfter: Fem år til Mandé Sayouba
Foto: Odense Boldklub
Superliga

OB-bekræfter: Fem år til Mandé Sayouba

OB bekræfter købet af Mandé Sayouba. Fynboerne er nu på forkant af et eventuelt salg af Sten Grytebust.

Agenten Jack Karadas kunne søndag fortælle den norske avis Budstikka, at målmanden Mandé Sayouba havde skrevet under på en kontrakt med OB, så overraskelsesmomentet er fraværende, nu hvor fynboerne selv bekræfter skiftet.

OB oplyser på klubbens hjemmeside, at Mandé Sayouba er købt fri af norske Stabæk og har underskrevet en fem-årig aftale. 

Transferen kan i høj grad tolkes som, at Sten Grytebust er på vej væk fra OB, og sportsdirektør Jesper Hansen medgiver, at det ikke er utænkeligt, at der sker noget i den retning inden deadline om to uger.

- Sayouba er en målmand, vi har holdt øje med længe. Det er ingen hemmelighed, at vi har nogle meget attraktive målmænd i OB, og at vi derfor er nødt til at være på forkant, så vi hele tiden har tre stærke keepere i truppen. Vi ved, at tingene kan gå stærkt i slutningen af et transfervindue, og derfor har vi valgt at købe Sayouba fri af sin kontrakt i Stabæk, så han kan slutte sig til vores målmandsteam og være klar til at byde ind, så snart der bliver brug for ham.

- Han er en meget spændende målmand i en god alder, og derfor har vi også lavet en lang aftale med ham. Han har et højt niveau allerede nu, og vi er overbeviste om, at vi i fællesskab kan gøre ham endnu stærkere, siger Jesper Hansen til klubbens hjemmeside.

25-årige Mandé Sayouba rager 193 centimeter op i luften.