Video : Tipsbladet
Ligue 1

Paris Saint-Germain forstærker forsvaret med tysk midteforsvarer

Paris Saint-Germain har hentet en ny spiller til det i forvejen stærke midterforsvar i form af tyske stortalent, Thilo Kehrer.

Med Marquinhos, Presnel Kimpembe og Thiago Silva er der masser af kvalitet i midterforsvaret hos Paris Saint-Germain, men klubben har været på udkig efter en fjerde spiller til at kunne udfylde en plads i det centrale forsvar.

Det er nu lykkedes.

Paris Saint-Germain oplyser, at Thilo Kehrer er blevet købt fri af sin kontrakt med Schalke og har underskrevet en femårig aftale hos den franske mesterklub.

- Det er med stor glæde og ambition, at jeg har skrevet under med Paris Saint-Germain i dag. Alle i Europa ved, hvor stærkt og spændende Paris Saint-Germain-projektet er, og jeg kunne ikke tænke på en bedre klub til at fortsætte min udvikling og opnå mine mål hos, lyder det fra Thilo Kehrer til storklubbens hjemmeside.

Den 21-årige tysker regnes som et af de mest lovende forsvarstalenter i den stolte fodboldnation, og han formåede i sidste sæson at spille en vigtig rolle på Domenico Tedescos Schalke-mandskab, der sluttede som nummer to i Bundesligaen.

Thilo Kehrer, der er noteret for ni U21-landskampe for Tyskland, koster omtrent 276 millioner kroner ifølge Goal.