Video : Tipsbladet
Superliga

OB-sportsdirektør: Meget interesse for Grytebust

Hvordan blandes transferkabalen i OB efter indkøbet af Mandé Sayouba?

OB præsenterede torsdag målmanden Mandé Sayouba på en fem-årig aftale, og han har blandt andet landskampe for Elfenbenskysten og næsten 200 kampe for Stabæk på CV'et. Han er næppe rykket til Danmark for at sidde på bænken.

Derfor tyder det på, at Sten Grytebust er på vej væk fra OB. Nordmanden har i flere sæsoner været en af de bedste keepere i dansk fodbold, og nu er tiden måske inde til, at han skal videre.

Jesper Hansen, sportsdirektør i OB, medgiver, at det er et af scenarierne, men ikke det eneste.

- Sten har vi jo haft en masse dialog med omkring hans situation, og i forhold til det er der meget interesse omkring ham, uden jeg kan sige mere om det. Der har også været noget interesse omkring Thomas Mikkelsen også, og i forhold til det har vi valgt at tage den her løsning. Oliver (Christensen, red.) er lige startet på fuld tid, og har taget nogle rigtig gode skridt, og vi har også nogle dygtige ungdomsmålmænd, men vi vil til enhver tid gerne have tre rigtig gode målmænd, og det er derfor, vi har handlet på det her, siger Jesper Hansen til OBstruktion.

I sidste uge kunne tipsbladet.dk også fortælle, at OB's U19-keeper Hans Christian Bernat trænede med i Manchester United, så fynboerne kommer næppe til at lide nogen nød på den position de kommende år.

Jesper Hansen fortæller videre til OBstruktion, at planen er at hente to nye spillere inden på næste fredag.