OB-boss fastslår: Joshua John er ikke interessant
Foto: Getty Images
Superliga

OB-boss fastslår: Joshua John er ikke interessant

Jesper Hansen afviser, at OB har vist interesse for Joshua John.

Agenten Serkan Kulup siger torsdag til bold.dk, at OB kan være en mulighed for den tidligere FC Nordsjælland-profil Joshua John. Den lynhurtige hollænder, der er ude i kulden i tyrkiske Bursaspor, er blevet tilbudt både Esbjerg, AaB, Brøndby og OB, og fynboerne skulle ifølge agenten være den eneste klub, der har udvist interesse.

Det afviser sportsdirektør Jesper Hansen.

- Vi har ikke været der, hvor vi har snakket mere om det end som så. Jeg ved, Ole Nielsen (OB-scout, red.) har haft en dialog med hans agent, ligesom han har haft med 1.000 andre spillere, men der er ikke noget konkret. Det er ikke noget, vi er gået ind i, og det er ikke noget, der kommer til at ske, siger OB-bossen til OBstruktion og fortsætter:

– Vi har undersøgt en masse ting, og vi får tilbudt en hel masse spillere, og i forhold til det så er Joshua John jo en spiller, som gjorde nogle fine ting, da han var i FC Nordsjælland, men det er ikke en spiller, hvor vi har sagt, at nu sætter vi os ned og prøver at se, hvordan tingene ser ud, og om vi kan blive enige. Så langt har vi aldrig været.

OB præsenterede onsdag forsvarsspilleren Ramon Leeuwin som ny mand i de blå og hvide striber.