• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Sylvester Guldberg Røn

Sarri: Hazard og Loftus-Cheek bliver i klubben

Sarri: Hazard og Loftus-Cheek bliver i klubben
Foto: Getty Images

Chelseas stjerne Eden Hazard har været rygtet væk fra Stamford Bridge, mens unge Ruben Loftus-Cheek endnu ikke har fået en startplads i denne sæson. Maurizio Sarri siger dog, at begge spillere bliver i klubben.

Af Sylvester Guldberg Røn

Eden Hazard spillede en stor VM-slutrunde for Belgien, og det har fået rygterne om et skifte væk fra Chelsea til at spire. Hazard har været ude og aflive rygterne, og nu siger Chelsea-træner, Maurizio Sarri, også, at han regner med at Hazard bliver.

Sarri påpeger, at det engelske transfervindue er lukket, og at et salg af Hazard derfor er usandsynligt.

- Jeg kan ikke sælge Hazard, uden at have muligheden for at hente en ny spiller ind på same niveau. Så jeg tror, at Hazard bliver i klubben i hele sæsonen, siger Sarri på et pressemøde forud for weekendens kamp.

Den unge englænder Ruben Loftus-Cheek fik spilletid for England ved sommerens VM-slutrunde. Han har dog ikke fået en startplads i denne sæson endnu, og i weekendens kamp mod Arsenal var han end ikke i truppen.

Sarri forventer dog, at den unge midtbanespiller også bliver i klubben.

- At han ikke var med i weekenden, var et spørgsmål om de positioner, vi havde siddende på bænken. Jeg har snakket med ham to gange i denne uge, og jeg har snakket med klubben. Så jeg tror han bliver. Vi kan tale om hans fremtid igen i december, siger Maurizio Sarri.

Næste opgave for Chelsea er søndag kl 17.00, når de besøger Newcastle.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.