• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Nicolai Dupont

Ryan Laursen: Vi skal ikke tro vi er noget

Foto: Jan Christensen/Getty Images

OB-profilen glæder sig til torsdagens pokalopgør mod AB. Der er noget helt særligt over pokalturneringen, mener han.

Af Nicolai Dupont

OB træder ind i denne runde af Sydbank Pokalen, når de torsdag besøger AB i Gladsaxe.

2. Divisionsklubben slog i sidste runde Fremad Valby fra Danmarksserien med 6-2. Men selvom det på papiret er en overkommenlig opgave, så er pokalturneringen svær at forudsige, fordi de små klubber vil give alt for at gå videre. Det fortæller OB-profilen Ryan Laursen.

Læs også: OB-træner: AB er et atypisk 2. Divisionshold

- Det er særligt at være med i Pokalen, og hvis man ikke er der, så ryger man ud. Vi møder hold, der er lavere rangeret end os selv, og det er en af de store kampe i løbet af året for dem. Det er altid sjovt at opleve den atmosfære, der er i de kampe, og den nerve der er, for de vil gøre alt for at slå os ud, og vi skal ikke tro, vi er noget. Det er ikke en nem kamp for os, overhovedet ikke, siger han til Obstruktion.dk.

Forsvarsspilleren påpeger desuden, at han kender til flere af AB-spillerne, da han har spillet mod dem i løbet af sin tid som ungdomsspiller i Lyngby og Skjold.

OB-træner Jakob Michelsen har også tidligere forklaret, at AB er et atypisk 2. Divisionshold, da mange af spillerne tidligere har spillet på højt niveau. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.

Optakt: Hobro IK - Lyngby BK

Begge hold har hårdt brug for sejren - begge for at ruste sig bedst muligt til det nervepirrende gruppespil om at undgå nedrykning.