Video : Tipsbladet
Superliga

Ryan Laursen: Vi skal ikke tro vi er noget

OB-profilen glæder sig til torsdagens pokalopgør mod AB. Der er noget helt særligt over pokalturneringen, mener han.

OB træder ind i denne runde af Sydbank Pokalen, når de torsdag besøger AB i Gladsaxe.

2. Divisionsklubben slog i sidste runde Fremad Valby fra Danmarksserien med 6-2. Men selvom det på papiret er en overkommenlig opgave, så er pokalturneringen svær at forudsige, fordi de små klubber vil give alt for at gå videre. Det fortæller OB-profilen Ryan Laursen.

- Det er særligt at være med i Pokalen, og hvis man ikke er der, så ryger man ud. Vi møder hold, der er lavere rangeret end os selv, og det er en af de store kampe i løbet af året for dem. Det er altid sjovt at opleve den atmosfære, der er i de kampe, og den nerve der er, for de vil gøre alt for at slå os ud, og vi skal ikke tro, vi er noget. Det er ikke en nem kamp for os, overhovedet ikke, siger han til Obstruktion.dk.

Forsvarsspilleren påpeger desuden, at han kender til flere af AB-spillerne, da han har spillet mod dem i løbet af sin tid som ungdomsspiller i Lyngby og Skjold.

OB-træner Jakob Michelsen har også tidligere forklaret, at AB er et atypisk 2. Divisionshold, da mange af spillerne tidligere har spillet på højt niveau.