• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Mikkel Sloth

Zidane: Jeg vender snart tilbage

Zidane: Jeg vender snart tilbage
Foto: Aitor Alcalde/Getty Images

Den succesfulde tidligere Real Madrid-træner Zinedine Zidane afslører, at han snart vender tilbage til trænergerningen

Af Mikkel Sloth

Zinedine Zidane valgte noget overraskende at stoppe i Real Madrid kort tid efter, at holdet vandt sin tredje Champions League-titel i træk. Opsigelsen kom som noget af en overraskelse for mange, men den franske legende stod fast.

Siden da har han stået uden job, men han er uden tvivl en af de mest eftertragtede trænere på markedet. Og nu kan han måske snart være på vej til at lande et ny trænerjob. Han kommer i hvert fald med en kraftig hentydning til den spanske tv-station TVE.

- Der er ingen tvivl om det, jeg er snart tilbage som træner. For det er det, jeg elsker at lave.

Han vil dog ikke afsløre, hvilken klub han har i tankerne, siden han kan være så skråsikker på sit comeback, og ingen af de store europæiske klubber står og mangler en træner i øjeblikket.

Mest usikker på posten er dog nok Manchester Uniteds José Mourinho, og netop trænertjansen i den engelske storklub er måske den, som Zidane oftest er blevet rygtet til.

Indtil videre sidder José Mourinho nu engang stadig på posten, men skulle det ændre sig, kunne Zidane meget vel stå klar i kulissen til at tage over fra den karismatiske portugiser, der i øvrigt også har været i Real Madrid, hvor han dog ikke nød helt den samme succes som Zidane.

Superliga

Mere Superliga

Fokus