Video : Tipsbladet
Generelle

Mikkel Duelund efter debut: Jeg tilpasser mig hurtigt

Mikkel Duelund fik søndag sine første minutter for Dynamo Kiev.

Den tidligere FC Midtjylland-spiller Mikkel Duelund debuterede søndag for den ukrainske storklub Dynamo Kiev, som han skiftede til på sidstedagen af transfervinduet. Hovedstadsklubben mødte Zorya på udebane, og Duelund fik en halv time på banen i opgøret, der endte 1-1. Dynamo Kiev var bagud 0-1, da Duelund kom i aktion, men fik udlignet kort efter indskiftningen.

- Det var en normal debut, ikke dårlig. Jeg kom på banen i en vanskelig situation. Jeg håber, de kommende kampe bliver mere succesfulde, siger Mikkel Duelund til Dynamo Kievs hjemmeside.

Den 21-årige offensivspiller fastslår, at der blev gået til den på banen.

- Før kampen fortalte mine holdkammerater mig, at Zorya spillede meget hårdt. Det var ikke kun mod mig, men også én spiller som Verbic, der jævnligt blev trådt over tæerne. Det er ingenting, jeg skal bare vænne mig til den ukrainske liga, siger Duelund og fortsætter:

- I forhold til funktionaliteten har jeg allerede tilpasset mig. Men selvfølgelig er det nyt, og det gælder ikke kun i forhold til holdet, men også landet og sproget. Generelt er alt nyt for mig. Vi har kun haft to træninger sammen, men jeg tror, det kommer hurtigt.

Næste opgave for Mikkel Duelund og Dynamo Kiev er på torsdag, når holdet møder FC Astana i Europa League. Her får Duelund mulighed for en personlig revanche, efter han tidligere på sæsonen som FCM-spiller blev ekspederet ud af Champions League-kvalifikationen af FC Astana.