Dagens Double: Stærke Liverpool og defensive Atletico
Foto: Getty Images
Spil

Dagens Double: Stærke Liverpool og defensive Atletico

Ventetiden er ovre for alle, der elsker Champions League. Dagens Double stiller skarpt på Liverpool vs. PSG og Monaco vs. Atletico Madrid.

Spilstop 21:00
Liverpool - PSG: 1-tallet
Odds 2,28 ved 888sport

Spilstop 21:00
Monaco – Atletico Madrid: Under 2,5 mål
Odds 1,67 ved 888sport

Samlet odds: 3,81 ved 888sport

Liverpool møder PSG på Anfield i aften. Et brag af en Champions League-åbner mellem to hold, der har lutter sejre med i bagagen. Liverpool er 5 for 5 i Premier League, mens PSG er 5 for 5 i Ligue 1.

Jürgen Klopps mandskab har for vane at løfte niveauet på Anfield, og netop hjemmebanefordelen kan blive udslagsgivende i aften. Foran egne fans plejer Liverpool at have bedre styr på forsvarsspillet, og det bliver vigtigt, når den stjernespækkede PSG-offensiv kommer på besøg.

PSG har til gengæld vist defensive svaghedstegn med fire mål indkasseret mod Guingamp, Angers og Nimes. Det direkte Liverpool-spil kan volde gæsterne store problemer, og derfor tester vi 1-tallet.

Bemærk at Buffon og Verratti er i karantæne for PSG, mens Firmino er tvivlsom med øjenskade hos Liverpool.

Mens Liverpool og PSG er to hold i form, kniber det med resultaterne for både Monaco og Atletico Madrid. Holdene har ikke fået de ønskede nationale resultater, forud for et kærkomment europæisk afbræk.

Det er Atletico Madrid, der er favoritter – men selvom Diego Simeone har favoritstemplet, er han sjældent for fin til at spille defensivt. Samtlige madrilenernes fire seneste kampe er gået under linjen på 2,5 mål.

Monaco vil gerne frem over stepperne, men Atletico Madrid er så stærke i organisationen, at de får neutraliseret franskmændene. Under 2,5 mål her.

Læs flere spilforslag til aftenens Champions League - klik her

Leveret af SpilXperten.com.