Juve-træner efter Ronaldos røde kort: Savner VAR i Champions League
Foto: Alessandro Sabattini/Getty Images
Champions League

Juve-træner efter Ronaldos røde kort: Savner VAR i Champions League

Massimiliano Allegri mener ikke, at Cristiano Ronaldo havde fået rødt kort i gårsdagens kamp mod Valencia, hvis man brugt VAR i Champions League

Der rullede vilde billeder over skærmen torsdag aften, da Cristiano Ronaldo efter kun en halv times spil af kampen mellem Valencia og Juventus grædende forlod banen efter et kontroversielt rødt kort.

Superstjernen blev udvist for at rive Valencias Jeison Murillo i håret i en situation, som ikke blev set af dommer Felix Brych, men af hans fjerdedommer. Dommeren havde ikke videodommer, eller VAR, til rådighed, og det mener Juventus' træner Massimiliano Allegri blev afgørende for dommen.

Han sagde efter kampen ifølge Ritzau, at han frygtede for konsekvenserne af udvisningen, og at der burde være VAR til rådigheden i Champions League.

- Jeg kan kun sige, at VAR ville have hjulpet dommeren med denne afgørelse. At blive reduceret til ti mand for sådan en episode er virkelig skuffende. Vi var i fare for at tabe, og vi kommer til at mangle ham (Ronaldo, red.) i de næste kampe.

Heldigvis for Ronaldo, Allegri og resten af Juventus fik udvisningen ikke de store konsekvenser for kampen, som de alligevcel formåede at vinde 2-0. Men man står som minimum til at måtte undvære sin portugisiske megastjerne i den næste Champions League-kamp mod Young Boys, og måske endda også i den efterfølgende kamp mod Manchester United, hvor Cristiano Ronaldo ellers kunne have fået et gensyn med sin gamle hjemmebane, Old Trafford.