Video : Tipsbladet
Superliga

Målmand med udløb: Jeg ved bare, jeg spiller i Esbjerg i resten af 2018

Jeppe Højbjergs kontrakt med Esbjerg fB udløber om ni måneder, og han ved endnu ikke, om den bliver forlænget. Kun, at han forbliver i klubben til 1. januar.

For præcis en uge siden konstituerede Esbjerg fB Jimmi Nagel Jacobsen som sportschef det næste halve års tid. Den nyudnævnte leder får især travlt med at forlænge med de spillere, hvis kontrakter skal forlænges, for EfB har 18 spillere med kontraktudløb inden for det næste år.

En af dem er Jeppe Højbjerg, den 23-årige målmand, der har en fortid på U21-landsholdet, og som var med Danmark til OL for to år siden. Hans fremtid er endnu ikke på plads, selv om han godt kunne ligne klubbens mest oplagte salgsvare.

Hans kontrakt løber til sommeren 2019, og han mener da også selv, at han ville have godt af at forblive i EfB i et år endnu. Men han ved ikke, om han bliver solgt til januar, eller om han forlænger kontrakten.

- Det kan jeg ikke love. Jeg er helt sikker på, at det vil være godt for mig og min udvikling at blive her i EfB i mindst et år mere, fordi jeg har brug for kontinuerlig spilletid, men derfor kan jeg ikke love, at jeg forlænger kontrakten. Det kommer jo også an på, hvad klubben vil. Lige nu ved jeg bare, at jeg spiller i EfB i resten af 2018, siger Jeppe Højbjerg til JydskeVestkysten.

Han og de andre Esbjerg-spillere tager i aften hul på tiende spillerunde i Superligaen, når de ude møder Vejle Boldklub i den 114. udgang af det traditionsrige opgør. Her kan Højbjerg og co. udligne Vejles indbyrdes føring, som indtil nu lyder på 48 sejre mod 47 esbjergensiske. 

Der er kickoff klokken 19.