Dortmund-dansker grundlagde storsejr med kongemål

Jacob Bruun Larsen blev matchvinder i den enorme 7-0 sejr over FC Nürnberg.

Jacob Bruun Larsen har få alvor fået sat gang i karrieren i Dortmund. Onsdag aften var den unge angriber på pletten for storklubben og scorede det første mål i 7-0 sejren over FC Nürnberg.

Efter ni minutters spil blev Bruun Larsen spillet fri i dybden og fra en skarp vinkel lobbede han bolden over keeperen.

Det blev starten på en decideret massakre på Signal Idunna Park. Efter en halv times spil fordoblede Marco Reus føringen, og i anden halvleg to det for alvor fart.

Fire minutter efter pausen gjorde Hakimi det til 3-0 og efter en lille times spil stod Jacob Bruun Larsen bag assisten til Reus' 4-0 scoring.

Akanji ville også være med, så han scorede til 5-0 efter 74 minutter. 10 minutter senere kom også Jadon Sancho på tavlen. Og han kunne takke en anden dansker for oplægget til scoringen - nemlig Thomas Delaney.

Til sidst gjorde Weigl det til 7-0 for Dortmund, der i dén grad gav FC Nürnberg en fiskerlussing af rang.

Resultatet betyder, at Dortmund ligger på andenpladsen i Bundesligaen med 11 point efter fem kampe - to point færre end Bayern München på førstepladsen.