Skuffet Børsting: Jeg laver verdens største amatørfejl
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Skuffet Børsting: Jeg laver verdens største amatørfejl

Frederik Børsting var bestemt ikke glad for, at en fejl fra hans side resulterede i en AGF-scoring, men han glæder sig over, at holdet reddede ham.

Det var ikke Frederik Børstings bedste aften, da han søndag aften startede på højreback imod AGF.

Med et kvarter tilbage lavede han en fejl, der sendte AGF på sejrskurs, da han var direkte impliceret i AGF’s 2-1-scoring. Han forsøgte at dække bolden af, men tabte den i stedet til Casper Højer Nielsen, der efterfølgende lagde op til Spelmanns 2-1-scoring.

Og den fejl var han bestemt heller ikke tilfreds med. Efter fejlen havde han lyst til at grave sig ned, men han glæder sig over, at holdet reddede ham og udlignede til 2-2 kort efter. Det fortalte han til TV3 Sport umiddelbart efter kampen.

- Jeg synes, vi spiller rigtig godt, inden vi bliver reduceret, og jeg synes stadig, at vi spiller rigtig, rigtig godt og står rigtig, rigtig godt. Og så laver jeg verdens største amatørfejl på 2-1-målet, og så redder holdet mig alligevel. Der er lidt at glæde sig over, og samtidig så er det bare pissedumt.

- Jeg havde lyst til at grave mig ned. Vi kæmper så hårdt for at holde dem nede og har stadig kræfter til at spille fremad og køre nogle kontraer og få nogle hjørnespark, som vi er farlige på. Og så laver jeg den der. Hold kæft, man, lød det fra Børsting.

Børsting blev erstattet af Wessam Abou Ali kort efter 2-1-scoringen, og det var netop Abou Ali, der scorede til 2-2 i slutminutterne.