Torsdagens rygtebørs(opdat.): Klopp vil have bænket Barcelona-franskmand
Foto: Getty Images
Rygter

Torsdagens rygtebørs(opdat.): Klopp vil have bænket Barcelona-franskmand

Tipsbladet.dk giver dig her dagens største rygter fra det store udland.

Juan Mata fra Manchester United til Juventus
Note:
Juan Mata er på det sidste år af sin kontrakt med Manchester United, og den italienske storklub skulle stå klar til at overtage den spanske tekniker, som efterhånden er blevet 30 år gammel. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Evening Standard

Divock Origi fra Liverpool til Wolverhampton
Note:
Origi er aldrig blevet den succes, som det var forventet på Anfield. Han er stadig ung, og han har i glimt vist prøver på det store potentiale. Det kræver kontinuerlig spilletid, og den kan Wolves være klar til give den 23-årige angriber.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Birmingham Mail

Suso fra AC Milan til Real Madrid
Note:
Efterhånden er spanske Suso blevet rygtet til mange store adresser i fodbold-Europa. Nu meldes Real Madrid også interesserede i den tekniske kantspiller, som har scoret fire gange og lavet syv assists i ti kampe i Serie A i denne sæson.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sport Mediaset via Calciomercato

Dembele fra Barcelona til Liverpool
Note:
Jürgen Klopp er ivrig efter at signe franskmanden, hvis han ønsker at forlade den spanske storklub. Han er lige nu ikke inde i varmen hos Barcelona, og det kan altså resultere i et skifte for spilletid. Liverpool var allerede interesserede i den 21-årige offensivspiller inden Barcelona-skiftet.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Mundo Deportivo

Phil Foden fra Manchester City til Dortmund
Note: Dortmund har stor interesse i at tilknytte Citys 18-årige stortalent Phil Foden. City har angiveligt svær at nå til enighed om en ny kontrakt med englænderen, og det vil Dortmund udnytte.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Daily Mail

Marcelino som ny Real Madrid-træner
Note: Florentino Perez har tilsyneladende droppet planerne om Antonio Conte og kigger nu mod Valencia-styrmanden Marcelino som ny cheftræner i kongeklubben. Marcelinos evner til at kontrollere et omklædningsrum skulle være en stor del af forklaringen.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Don Balon

Napoli vil forlænge med Callejon
Note: Jose Callejons aftale med Napoli løber ud i sommeren 2020, men nu skal parterne mødes og forhandle en ny kontrakt. Den spanske kantspiller har længe været en profil på Napoli-mandskabet.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Calciomercato

Malcom fra Barcelona til Arsenal eller Tottenham
Note: 21-årige Malcolm får ikke meget spilletid i Barcelona, og derfor har Premier League-rivalerne Arsenal og Tottenham meldt sig ind i kampen om at få fingrene i brasilianeren.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Mundo Deportivo