Video : Tipsbladet
Landshold

Hareide: Skov, Bruun Larsen og Billing er fremtidige landsholdsspillere

Åge Hareide ser fremtidige landsholdsspillere i Robert Skov, Jacob Bruun Larsen og Philip Billing, men lige nu kan de ikke slå nogle fra den nuværende trup af.

Åge Hareide er ikke en mand, der skifter voldsomt meget ud i truppen, og det satte den danske landstræner igen to streger under, da han mandag præsenterede truppen til de kommende Nations League-opgør mod Wales og Irland. Det var en trup nærmest blottet for overraskelser.

Især Jacob Bruun Larsen og Robert Skov har i folkeopinionen været landsholdsvarme, men de er begge fortsat en del af U21-landsholdet. Jacob Bruun Larsen har scoret tre mål i denne sæson for storklubben Borussia Dortmund, mens FCK's Robert Skov har været Superligaens måske bedste spiller.

Det er da også blevet noteret af Åge Hareide, men der skal mere til, bedyrer han.

- Vi har arbejdet med de her spillere i to år, og hvis man ser på landsholdets gennemsnitsalder, er den på 24,5 år, og Robert Skov er 22, Jacob Bruun Larsen er 20. Hvis de skal slå nogle af dem af, der har været her længe, skal de have specielle kvaliteter, og vi skal kunne bruge dem. De får ikke noget ud af at sidde yderst på bænken hos os, når de kan spille med mod England og Spanien på U21-landsholdet, siger Åge Hareide.

Han spår de to nævnte samt Huddersfield-spilleren Philip Billing en flot fremtid i rødt og hvidt.

- Jeg synes, at landsholdet har gjort det godt i 2018, og derfor skal de være meget bedre, hvis de skal ind og tage en plads. Men det er helt klart fremtidige landsholdsspillere. Det gælder Robert Skov, Jacob Bruun Larsen og Philip Billing, men de skal konkurrere med nogle, der har gjort det godt på landsholdet, siger Hareide.

Landstræneren fastslår, at trioen skal koncentrere sig fuldt ud om at gøre det godt til U21-EM, der løber af stablen til sommer.