Brøndby-målmand vil rejse sig efter derby: Man kan ikke bare trykke genstart
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Brøndby-målmand vil rejse sig efter derby: Man kan ikke bare trykke genstart

Man ikke ikke sådan lige glemme et nederlag som det, Brøndby IF led i søndags mod FC København, men Marvin Schwäbe glæder sig til kampen mod AGF, der forhåbentlig kan give lidt oprejsning, siger han.

Når nu der ikke er nogen kampe, Brøndby-spillerne hellere vil vinde end dem mod FC København, gør det ondt at tabe dem. Det bliver ikke mindre tungt, når det foregår, som det gjorde i søndags: med et 0-1-mål i overtiden på egen bane.

Med nederlaget har Brøndby nu vundet bare én af holdets seneste otte kampe, og desto mere grund er der til at glæde sig til den næste. For den byder på muligheden for at rette en smule op på tingene.

Netop det ser målmand Marvin Schwäbe frem til.

- Det er aldrig nemt at tabe fodboldkampe, og den i søndags var selvfølgelig ingen undtagelse. Så man kan ikke bare trykke ’genstart’ og glemme sådan et nederlag. Men på fredag er det en aftenkamp på vores eget stadion med vores mange fans i ryggen, så man kan næsten ikke andet glæde sig til den. Og så håber vi at kunne give noget tilbage til fansene i form af et godt resultat, siger han til brondby.com.

Her kommer et stort set lige så formsvagt hold forbi Brøndby Stadion: AGF. Gæsterne har ikke vundet i deres seneste fem kampe, og for mange AGF'ere er der ingen, de hellere vil slå end Brøndby, så deres motivation vil givetvis også været i top.

Der er kickoff fredag klokken 19, og optakten til kampen kan læses lige her.