Video : Tipsbladet
Premier League

Benitez kalder dansk angrebstalent op til førsteholdet i Newcastle

Kan danske Elias Fritjof Sørensen være på vej mod førsteholdsdebut? Han træner i øjeblikket med førsteholdet.

Han har scoret mål på samlebånd for Newcastle Uniteds reservehold, og nu kan der være noget meget stort i udsigt for 19-årige Elias Fritjof Sørensen fra Danmark.

Angrebstalentet har kun én gang tidligere træner med på førsteholdet - den historie fortalte han til tipsbladet.dk her. Dengang var det nok mere for at se danskeren lidt an og give ham en god oplevelse, men nu er det ved at være alvor for den tidligere HB Køge-spiller.

Ifølge det lokale medie The Chronicle har Rafael Benitez kaldt den danske angriber op til førsteholdet, hvor han træner med og altså får muligheden for at vise sig frem for den spanske trænerlegende.

Tipsbladet.dk forstår, at Elias Fritjof Sørensen onsdag og torsdag trænede med førsteholdet, og der kan være flere træninger på vej.

Newcastle United vandt senest 1-0 over Watford og fik endelig hul på bylden i Premier League, hvor klubben nu har seks point efter 11 kampe, men målene har været få - blot syv gange har "The Magpies" scoret, så det kan være, at Elias Fritjof Sørensen får chancen for at ændre på det.

Den unge dansker - der i alder af 16 år blev HB Køges yngste debutant nogensinde, inden han blev solgt til Newcastle United - har selv tidligere erkendt, at han skal bygge på for at blive klar til førsteholdet, og reserveholdstræner Ben Dawson har også sagt, at danskeren er lidt fra at være klar til at spille for førsteholdet.

Rafael Benitez har også tidligere sagt, at han helst ikke vil bruge for mange unge spillere, når man spiller for at undgå nedrykning fra Premier League.

Men man skal jo starte et sted, og nu træner Elias Fritjof Sørensen med førsteholdet, og så har han i hvert fald muligheden for at overbevise spanske Rafael Benitez om, at han er værd at satse på fremadrettet.

Sørensen, der scorede to gange for reserveholdet i fredags, har kontraktudløb til sommer. I alt har danskeren hamret 13 mål ind for Newcastles unge reserver.