Video : Tipsbladet
Landshold

Bjelland tilbage på landsholdet: Aldrig tvivl om, at jeg er til rådighed

Efter knap et halvt år væk fra landsholdet er Andreas Bjelland tilbage. Det glæder midtstopperen, der er kommet videre efter skuffelsen over at misse VM.

Det var en skuffet Andreas Bjelland, der i forsommeren modtog den tunge besked fra Åge Hareide: Du skal ikke med til VM. Midtstopperen lagde ikke skjul på, at han ikke delte landstrænerens opfattelse, at han ikke ville blive klar nok til at spille.

- Jeg er utrolig skuffet og ked af den manglende udtagelse. Jeg må respektere trænerens beslutning, selv om jeg slet ikke er enig! Jeg trænede fuldt med søndag og kom fint igennem, sagde han i et pressemeddelelse, han selv sendte ud.

I de to landsholdssamlinger efter VM var Bjelland fortsat ikke blandt Hareides foretrukne, men tidligere fredag kom han med igen. Hareide efterudtog Bjelland og Christian Gytkjær, og FC København-spilleren siger, at han glæder sig til at komme tilbage i landsholdslejren.

- Der er blevet kogt rigtigt meget suppe på, om jeg er en del af landsholdet eller ej, men for mig har der aldrig været tvivl om, at jeg er til rådighed, hvis landstræneren kan bruge mig. Det er ingen hemmelighed, at jeg var skuffet over at misse VM, men det er længe siden for mig nu, og vi er alle videre. Jeg glæder mig bare over, at jeg er med igen, og ser meget frem til at vise mig frem i træningerne, lyder det fra Andreas Bjelland ifølge fck.dk.

Landsholdet spiller to Nations League-kampe mod Wales og Irland henholdsvis fredag om en uge og mandagen efter. Spillerne møder ind i lejren, når weekenden er slut.