• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Anders Dehn

Tilbage på landsholdet: Bjelland og Gytkjær udtaget af Hareide

Andreas Bjelland gør comeback på landsholdet. Han og Christian Gytkjær er blevet efterudtaget til de to landskampe mod Wales og Irland.

Af Anders Dehn

I sommer havde Andreas Bjelland regnet med, at han skulle til VM. Han havde været fast mand gennem den sidste og afgørende del af kvalifikationen, og han kom fra en fin sæson med Brentford. Men en skade forpurrede den plan.

I hvert fald ifølge landstræner Åge Hareide. For stopperen syntes selv, at han var frisk til at spille, og det lod han offentligheden vide. Siden har han ikke været en del af landsholdet. Indtil nu.

For Bjelland er netop blevet efterudtaget til landsholdet til de to kampe mod Wales og Irland. Det samme er Christian Gytkjær. Det fortæller DBU på Twitter.

Åge Hareide udtog i mandags de første 21 spillere til truppen, hvor især anfører Simon Kjær glimtede ved sit fravær. Det er givetvis ham, Bjelland skal erstatte. 

Danmark møder Wales fredag om en uge på udebane og Irland i Århus tre dage senere. Begge kampe er i Nations League, hvor danskerne topper gruppen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus