Ipswich-boss vil ikke miste Jonas Knudsen: Ejeren skal have en snak med ham
Foto: Getty Images
Generelle

Ipswich-boss vil ikke miste Jonas Knudsen: Ejeren skal have en snak med ham

Jonas Knudsens kontrakt med Ipswich Town udløber til sommer. Tidligere på ugen fortalte danskeren, at han endnu ikke har hørt fra klubben, men nu har manager Paul Lambert taget affære. Han vil gerne beholde venstrebacken.

- Jeg har udløb til sommer, og jeg har ikke hørt noget fra klubben eller ejeren. Jeg skal også se på min egen situation, og til januar åbner vinduet igen, hvor jeg også kan snakke frit med andre klubber. Så må vi tage den derfra. Jeg bliver nødt til at se efter mig selv. Jeg har spillet over 160 kampe efterhånden og har ikke hørt noget, så det er sådan det er.

Sådan lød ordene fra den danske landsholdsback Jonas Knudsen til tipsbladet.dk umiddelbart efter landskampen mod Irland mandag aften i Århus. 

Knudsen har kontraktudløb med Championship-klubben Ipswich Town til sommer, men da han endnu ikke har hørt noget fra klubben, føler han sig nødsaget til at se på nye muligheder i det kommende transfervindue. 

Jonas Knudsen gjorde det samtidig klart, at han også var klar til at lytte, hvis Ipswich skulle starte en dialog op

Og det har de nu gjort. Det fortalte klubbens manager Paul Lambert onsdag aften forud for Championship-kampen mod West Bromwich Albion på fredag. Klubbens tidligere manager Paul Hurst gjorde det klart i sommers, at danskeren i dette efterår skulle gøre sig fortjent til en kontraktforlængelse, men Lambert behøver ikke at se Knudsen yderligere an:

- Jeg talte med Jonas i dag, fordi jeg ved godt, at hans kontrakt udløber snart. Marcus (Evans, klubbens ejer red.) skal have en snak med ham under alle omstændigheder. Jeg dømmer ikke nogen på, hvad der er sket før i tiden. Jeg har set Jonas i et par uger nu, og han har været rigtig, rigtig god. 

- Han er dansk landsholdsspiller og har spillet en masse kampe i Championship, så jeg har fortalt Marcus, at Jonas er en af de spillere, som han bør tage en snak med, lød ordene på pressemødet fra Paul Lambert ifølge det engelske medie East Anglian.

Jonas Knudsen kunne tidligere på ugen også fortælle, at han i sommers missede et skifte til en anden Championship-klub. Det kan du læse mere om her.