Video : Tipsbladet
La Liga

Barca frygter langvarig Umtiti-pause: Kigger på Andreas Christensen

FC Barcelona er angiveligt interesserede i at hente danske Andreas Christensen til klubben i januar.

FC Barcelonas franske forsvarsprofil Samuel Umtiti har døjet med en knæskade i denne sæson. Senest måtte han sidde over i spaniernes sejr over PSV Eindhoven i Champions League, og i Barcelona frygter de, at knæproblemerne er så alvorlige, at de vil kræve en operation og en længere pause for Umtiti.

Skulle det være tilfældet, vil de forsvarende spanske mestre forsøge at hente en forsvarsspiller til januar, og her skulle de efter sigende have fokus rettet mod danske Andreas Christensen, der tidligere har været sat i forbindelse med AC Milan.

Ifølge spanske Sport har FC Barcelona allerede været i kontakt Chelsea. Her var de første tilbagemeldinger var imidlertid ikke positive, da Chelsea ikke vil miste Christensen midt i sæsonen.

Hvis Umtiti skal opereres, vil spanierne dog forsøge sig igen med et mere konkret tilbud i håbet om, at Chelsea ændrer mening, erfarer avisen. 

22-årige Christensen har ikke fået meget spilletid i denne sæson, hvor han primært har været reserve for David Luiz og Antonio Rudiger. Han har således ikke fået spilletid i Premier League, mens det er blevet til seks kampe fordelt på Europa League og EFL Cup.