Video : Tipsbladet
Spil

Dagens Spilforslag: Liverpool holder foden på bremsen

Liverpool er kæmpe favorit mod bundholdet fra Burnley, der er inde i en slem stime af resultater - men kommer storsejren?

Klokken 21.00
Burnley - Liverpool
Under 3,0 mål (Asian 3)
1,83 @Bet365

Med kun et point hentet i de seneste seks kampe for trængte Burnley, er der ingen som helst tvivl om, at Liverpool kommer som kæmpe store favoritter til de tre point onsdag aften. Manchester City vandt tirsdag og er inden kampen fem point foran Liverpool, der i weekenden lige præcis stod for presset med en smal 1-0-sejr over Everton. Nu skal kunststykket gentages, og Liverpool kommer da også med tre sejre i træk og står fortsat som ubesejret i sæsonen. 

Men er oddset på en målrig kamp mon sat for højt? Burnley har bestemt fået nogle store snittere med blandt andet 5-0 mod Manchester City og 4-0 hjemme mod Chelsea, men i de seneste tre kampe er ingen kampe gået over tre mål. 

Liverpools målmaskineri er langt fra lige så effektiv som i den seneste sæson, og det lader sig aflæse i statistikkerne. I denne sæson er kun to af 14 kampe gået over tre scoringer, og fire haft præcis tre scoringer. Det efterlader altså otte af 14 Liverpool-kampe under tre scoringer.

Og læg dertil, at ingen af Liverpools syv udekampe i Premier League i denne sæson har indeholdt fire scoringer, hvilket altså betyder, at hvis aftenens bet bliver tabt, vil det være første gang i sæsonen, at Liverpool er med i en udekamp med flere end tre scoringer. 

Kun tre af syv kampe har netop haft tre mål, mens fire altså maksimalt har budt på to scoringer. Og kommer Liverpool foran, vil træner Jürgen Klopp med stor sandsynlighed gerne se sine spillere træde en anelse på bremsen i et benhårdt kampprogram, der byder på endnu en vigtig ligakamp om tre dage og den altafgørende Champions League-kamp mod Napoli  om seks dage.  

Tjek Premier League-værdier til samtlige kampe i aften - øverst i videoen