Officielt: Tidligere FCN-angriber skifter til tjekkisk storklub
Foto: Sparta Prag
Skandinavien

Officielt: Tidligere FCN-angriber skifter til tjekkisk storklub

Svenske David Moberg Karlsson skifter IKF Norrköping ud med tjekkiske Sparta Prag. Det skriver storklubben på sin hjemmeside.

Rygterne har længe svirret om, at den tidligere FC Nordsjælland-angriber David Moberg Karlsson skulle være på vej videre i karrieren, og handlen med tjekkiske Sparta Prag er nu også blevet bekræftet.

På klubbens hjemmeside skriver Sparta Prag, at man henter den svenske offensivspiller til klubben fra svenske IFK Norrköping på en kontrakt, der løber frem til sommeren 2022. 

David Moberg Karlsson spillede i FC Nordsjælland fra sommeren 2014 til sommeren 2016, inden at han skiftede til IFK Norrköping. Her nåede den 24-årige svensker at spille 86 kampe og score 22 mål. 

Prisen på den svenske offensivspiller er ikke blevet oplyst, men svenske Fotbolldirekt har tidligere fortalt, at Sparta Prag har måtte betale i omegnen af 15 millioner svenske kroner - svarende til godt og vel 11 millioner danske kroner - for David Moberg Karlsson. Et beløb, der angiveligt kan stige med yderligere fire millioner danske kroner.

I FC Nordsjælland nåede David Moberg Karlsson at spille 49 kampe og score fem mål.