Video : Tipsbladet
Europa League

Rasmus Falk om målfattige FCK: Fair nok, at vi får kritik

Tre mål og fem point var alt, det kunne blive til for FC København i Europa League-gruppespillet. Det er for lidt, selv om den afsluttende kamp mod Bordeaux gav et misvisende resultat.

Det var meget symptomatisk, da FC København i går røg ud af Europa Leagues gruppespil. For holdet tabte 0-1 hjemme til Bordeaux og gik dermed fra banen uden at score endnu en gang.

Det har sket for ofte i Europa i denne sæson, og der skal man i høj grad finde forklaringen på, at holdet kun skal koncentrere sig om Superligaen til foråret. Tre mål i seks kampe er slet og ret for lidt, erkender Rasmus Falk.

Han mener dog, at lige præcis torsdagens opgør mod Bordeaux faktisk var en fin præstation af FCK.

- Vi skulle have scoret i vores gode periode. I første halvleg har vi en halv time, hvor jeg synes, vi tager det okay med ud til anden halvleg, men det lyver lidt, resultatet, siger han til 6'eren.

- Vi har ikke været gode nok til at score mål i Europa League. I dag synes jeg faktisk, vi skaber nok i forhold til, hvad man kan forvente i en europæisk kamp, men det var lidt temaet i nogle af de andre kampe: Der har vi ikke skabt nok. I dag spiller vi faktisk en rigtig, rigtig god kamp. Det er lidt irriterende, vi ikke får en sejr ud af det. 

Falk bliver spurgt, om det er fair nok at få kritik for FCK's offensive del i det samlede gruppespil.

- Ja, vi har ikke scoret nok mål, ingen tvivl om det. Når man scorer nul mål i dag, skal man også høre for det. 

Rasmus Falk og de andre FC København-spillere kan rette op på lidt af skaden på søndag, når de runder Superliga-efteråret af med en udekamp mod SønderjyskE.