Video : Tipsbladet
Premier League

Guardiola slår fast: Betaler ikke 830 millioner for en midtbanespiller

Manchester City har ikke råd til at betale 830 millioner kroner for en midtbanespiller.

Manchester City er efter sigende på udkig efter en defensiv midtbanespiller, der kan give cheftræner Pep Guardiola et alternativ til Fernandinho og være Fernandinhos afløser på lang sigt.

I den forbindelse er et navn som Wolverhamptons Ruben Neves blevet nævnt, men det bliver formentlig ikke ham. Manchester City har nemlig ikke råd til at kaste knap 830 millioner kroner efter en midtbanespiller, slår Guardiola fast.

- Der er mange defensive midtbanespillere i verden, og de fleste kan spille her. Men de fleste er under kontrakt. For en måned siden læste jeg om, at Ruben Neves koster 100 millioner pund! Det kommer ikke til at ske. Vi betaler ikke 100 millioner pund for en defensiv midtbanespiller, lyder det fra Manchester City-træneren.

I sin tid som Manchester City-træner har Guardiola slået klubbens transferrekord to gange, men det skyldtes, at holdet var gammelt, da han kom til. De kan ikke fortsætte med at bruge så mange penge, understreger han.

- Vi forsøger at være stabile. Vi brugte meget sidste sæson og for to sæsoner siden, for jeg har sagt det mange gange, holdet var gammelt og spillerne var 30-31 år. Det er derfor, vi gjorde det, men vi kan ikke gøre det hver sæson. Jeg er i kontakt med klubbens administrerende direktør, Ferran Soriano, og vi har en grænse. Vi kan ikke bruge mere. Derfor skal vi være forsigtige, se på spillerne, der kan hjælpe, og prøve at blive bedre næste sæson.

Med Fernandinho ude har Guardiola også prøvet at spille med John Stones eller Ilkay Gundogan på den defensive midtbaneplads.