Video : Tipsbladet
Champions League

Spansk sportsavis: Real Madrid henter brasiliansk forsvarer

Det hele er ifølge den spanske sportsavis AS faldet på plads, så Real Madrid kan tilføje Eder Militao til truppen efter denne sæson.

Det lader til, at Real Madrid har været i gang med at lede efter en ny spiller til defensiven, og her ser det nu ud til, at man har fået en aftale på plads med den 21-årige brasilianer Eder Militao fra Porto.

Sådan lyder det fra den spanske sportsavis AS.

De slår dog samtidig fast, at skiftet først kommer til at ske efter denne sæson, og at der indtil videre kun er tale om en mundtlig aftale. Real Madrid skulle dog have indstillet sig på at betale Militaos frikøbsklausul på omkring 375 millioner kroner, hvorefter det er planen, at han skal på en kontrakt frem til 2025. Handlen skulle være faldet på plads, da Real Madrid slog Sevilla lørdag.

Af de 375 millioner kroner meldes det endvidere, at 10 procent af dem vil gå videre til Sao Paulo, som har en aftale med Porto i forbindelse med købet af Militao.

Med brasilianeren i truppen vil Real Madrid have slået klubber som Manchester United og Chelsea, der på rygteplan ligeledes har været sat i forbindelse med spilleren. Det har også været vigtigt for Real Madrid at få spilleren på plads inden sommer, hvor frikøbsklausulen stiger til 560 millioner kroner.

Det forlyder endelig, at hverken Real Madrid eller Eder Militao har haft intentioner om at få et skifte igennem i januar, og dermed venter de til sommer med at gennemføre skiftet, skriver avisen.