Video : Tipsbladet
Superliga

Randers regner med Kasper Enghardt i foråret

Randers FC forventer at have Kasper Enghardt i klubben i forårssæsonen, og dermed kommer Mathias Nielsen også først til Kronjylland til sommer.

Mens uret tikker frem mod transfervinduets deadline torsdag aften, er der stadig gang i spekulationerne, mens visse kabaler endnu mangler at gå helt op.

Randers FC er en af de klubber, hvor der stadig kan nå at ske nogle ting, men nu tyder alt på, at tingene først falder på plads i sommerens transfervindue. 

Randers har skrevet kontrakt med Horsens-anfører Mathias Nielsen gældende fra sommer, mens det ligger fast at forsvarsspilleren Kasper Enghardt forlader klubben ved kontraktudløb efter denne sæson, men selvom det kunne give mening, at effektuere de to trupændringer allerede nu, kommer det næppe til at ske. 

Det fortæller sportsdirektør Søren Pedersen til amtsavisen.dk.

- Vi har Kasper Enghardt nu, og vi er trygge ved at have ham indtil sommer. Hvis vi havde haftuanede mængder af økonomi, så kan det godt ske, at vi havde hentet Mathias Nielsen ind nu, men det har vi ikke, og derfor venter vi til sommer, siger Søren Pedersen til amtsavisen.dk.

Mathias Nielsen kommer kun til Randers FC denne vinter, hvis det lykkes kronjyderne at sælge Kasper Enghardt til en anden klub først. 

- Det er stadig en mulighed, og der kan hurtigt ske noget, men lige nu ligger det ikke i kortene, at der bliver nogen aktivitet. Så kører vi videre med det setup, vi har, fortæller Søren Pedersen.

Senest har det været fremme i Ekstra Bladet, at OB er i dialog med Kasper Enghardt om en aftale, mens AC Horsens-manager Bo Henriksen har meddelt Mathias Nielsen, at han ikke kommer i aktion for Horsens i dette forår, når han har udsigt til en kontrakt med Randers.