Agüero-hattrick sænkede Arsenal

Manchester City hev en ganske sikker sejr i land på hjemmebane mod Arsenal, og specielt Sergio Agüero var skarp for hjemmeholdet.

Der er som regel god underholdning, når Arsenal spiller mod et andet ophold i Premier League, og søndagens opgør mod Manchester City var ingen undtagelse.

Stadionuret havde end ikke rundet det første minut, da kampen første scoring faldt. På kanten af eget felt smed Alex Iwobi bolden væk, hvorefter Aymeric Laporte sendte et indlæg ind i det lille felt, hvor Sergio Agüero kom flyvende og headede bolden i mål.

Manchester City havde sat sig på kampen fra første fløjt, men Arsenal svarede igen efter 11 minutter, hvor Laurent Koscielny fik sendt bolden i mål efter et hjørnespark. Herefter var kampen ganske lige, men kort før pausen viste Manchester City et glimt af klasse.

Et fantastisk opspil endte for fødderne af Sergio Agüero, og argentineren kunne fra tæt hold ikke undgå at sparke Raheem Sterlings tværpasning i mål.

Angriberen, der scorer stort set alle sine mål inde i feltet, var endnu engang på pletten efter en times spil, og igen var det helt tæt under mål, at Manchester City-stjernen fik scoret. Denne gange gled han et indlæg i mål.

Med ni minutter tilbage af kampen blev Sergio Agüero skiftet ud til stående klapsalver, og i stedet kom Gabriel Jesus på banen, men brasilianeren viste ikke helt samme skarphed som sin holdkammerat, da han fik muligheden for at afslutte.

Arsenal slap afsted med at tabe 3-1 i en ganske underholdende kamp, hvor der dog var klasseforskel - ikke mindst på grund af hattrickhelten Sergio Agüero.