Video : Tipsbladet
Premier League

Solskjær efter United-sejr: Vi kan ikke spille drømmefodbold hver gang

Ole Gunnar Solskjær er klar over, at Manchester United ikke spillede nogen blændende kamp mod Leicester. Men han er tilfreds med spillernes fight.

Manchester United fik søndag eftermiddag en ny sejr, da det blev til en sejr på 0-1 mod Leicester. Siden Ole Gunnar Solskjærs ankomst har De Røde Djævle ofte spillet flydende og underholdende angrebsfodbold, men det var ikke just tilfældet mod Leicester.

Her havde Manchester United svært ved at få spillet til at flyde, og Leicester spillede sig frem til en række gode chancer. Efterfølgende udtrykte Ole Gunnar Solskjær tilfredshed med sine spillere, og samtidig gjorde han det klart, at Manchester United ikke kan spille drømmefodbold hver gang.

- Vi ved, at vi kan spille bedre, men man kan ikke spille drømmefodbold hver gang, og i dag kontrollerede vi kampen i højere grad, men når vi ikke gjorde, kæmpede vi for den næste bold. Vi kæmpede for holdkammeraten ved siden af os, og vi kæmpede det bedste, vi har lært. Det var en god defensiv præstation, må jeg sige, sagde Solskjær ifølge Manchester Uniteds hjemmeside.

Manchester Uniteds scoring faldt allerede tidligt i kampen, da Paul Pogba fandt Marcus Rashford med en fantastisk stikning i dybden, og her svigtede den formstærke englænder ikke i duellen med Kasper Schmeichel.